De Schadeformulier-app

Verlaag uw operationele kosten met een klantvriendelijker en efficiënter schadeproces

Overal geaccepteerd

Het gedigitaliseerde Officiële Europese Schadeformulier

Met de Schadeformulier-app hebben we het officiële Europese aanrijdingsformulier volledig gedigitaliseerd, en dat was best een uitdaging!

Op dit moment heeft de app al meer dan 15.000 gebruikers, met ruim 1.500 daadwerkelijke schademeldingen. Dat heeft ons veel nuttige feedback opgeleverd waarmee we de app continu blijven verbeteren.

Onze ambities zijn groot: de Schadeformulier-app moet het papieren formulier volledig gaan vervangen. Doet u mee? De voordelen voor uw bedrijf zijn enorm. Daar vertellen wij u graag meer over.

Handig en snel

Verbeterde klantervaring en lagere operationele kosten

De Schadeformulier-app biedt uw klanten een eenvoudige, soepele en gemakkelijke manier om schade te melden. Ze zullen versteld staan van het intuïtieve design en de logische navigatie in de app, die is ontwikkeld door aFrogleap — het #1 Mobile Agency in Nederland volgens EMERCE 100/2017.

Uit onderzoek blijkt dat het verwerken van een papieren schadeformulier tussen de 15 en 20 euro kost. Deze kosten kunt u besparen door de Schadeformulier-app met uw back-end systeem te verbinden. Schademeldingen worden dan automatisch ingelezen in uw systeem.

Ga goed voorbereid op weg

Custom branding

De Schadeformulier-app kan gemakkelijk geïntegreerd worden met uw bestaande app door middel van een SDK. Heeft u nog geen eigen app? Dan kunt u kiezen voor een standalone Schadeformulier-app met de look en feel van uw eigen merk.

Ga goed voorbereid op weg
Handig en snel

White label versie

112schade.nl is een van de early adopters van de Schadeformulier-app. Founder Marc Diks prijst onze oplossing voor wat hij “een ingewikkeld probleem” noemt. “Het huidige papieren schadeformulier is te ingewikkeld. Tegelijkertijd geeft het de gebruiker wel een bepaalde vrijheid om open te laten wat hij niet weet. De Schadeformulier-app is er goed in geslaagd om die vrijheid te behouden en het formulier tegelijkertijd eenvoudiger te maken,” aldus Marc.

Marc Diks (Diks Verzekeringen en 112schade.nl) heeft grote kennis van de verzekeringsmarkt en we zijn dan ook erg blij met hem als partner.

Allsecur

“Onze klanten hadden al de mogelijkheid om hun schade online te melden. Voor tweezijdige schades moesten klanten echter ook nog een papieren schadeformulier insturen. De Schadeformulier-app is een mooie aanvulling en zorgt ervoor dat klanten die een schade digitaal willen melden dat volledig in het digitale domein kunnen doen.“

“Voor Allsecur geldt dat we altijd op zoek zijn naar mogelijkheden om de klant beter te bedienen en de klanttevredenheid te verhogen. We hebben gekozen voor Schadeformulier omdat de app intuïtief in elkaar zit. Met name de korte time to market maakt het interessant,“ aldus Guido van Leeuwen, projectmanager bij Allsecur.

Handig en snel

Neem contact met ons op

Wij zijn ervan overtuigd dat de Schadeformulier-app onmisbaar is voor u en uw klanten, binnen uw bestaande app of als standalone app in uw eigen huisstijl. Waarom? Daar vertellen wij u graag alles over. Laat nu een bericht achter, dan nemen wij snel contact met u op.

Van Diemenstraat 224, Amsterdam